Fysiotherapie in Papendrecht, Sliedrecht en Sliedrecht

Samenwerking

Een goede samenwerking is voor iedere fysiotherapiepraktijk van groot belang. Een fysiotherapeut kan het niet alleen.
Bewegen en voeding zijn niet los van elkaar te zien, daarnaast kan hulp in huis een stukje welbevinden vergroten. Vandaar dat OneFysio samenwerkingsverbanden heeft met onderstaande organisaties die werkzaam zijn in o.a. Sliedrecht, Hardinxveld, Papendrecht en Dordrecht. Op deze manier hopen wij de kwaliteit van de fysiotherapie en zorg te verbeteren.

Voor meer informatie kunt u op de logo's klikken.

Samenwerking OneFysio Sliedrecht, Fysiotherapie Stationplein en FC Dordrecht

FC Dordrecht

FC Dordrecht en OneFysio slaan de handen in elkaar. In samenwerking met Fysiotherapie Stationsplein te Dordrecht zullen vanaf 1 januari 2016 onze fysiotherapeuten nauw betrokken zijn bij het begeleiden van blessures, van zowel de selectie van FC Dordrecht als de jeugdopleiding. De spelers zullen op locatie worden begeleid, maar waar nodig kunnen ze altijd een beroep doen op de praktijk- en oefenruimtes in Dordrecht en Sliedrecht.

Vlijtig Liesje thuishulp Dordrecht, Papendrecht, Zwijndrecht, Sliedrecht en omstreken

Vlijtig Liesje Thuishulp

Bij Vlijtig Liesje Thuishulp kunt u terecht voor huishoudelijke hulp. Of u deze nodig hebt vanwege lichamelijke problemen of vanwege een drukke baan. Een schoon huis verdient iedereen!
Vlijtig Liesje Thuishulp is actief in Dordrecht, Zwijndrecht, Sliedrecht en Hardinxveld-Giessendam, maar kan ook buiten deze regio iets voor u betekenen.

Dietist in Dordrecht, Papendrecht, Zwijndrecht, Sliedrecht en omstreken

DVA Drechtsteden

Dieet- Voedingsadvies Drechtsteden staat voor het geven van voedingsadvies op maat! U kunt hier terecht voor verschillende dieet- en voedingsadviezen waarbij een persoonlijke aanpak centraal staat. De praktijk richt zich op het geven van een algemeen voedingsadvies, voedingsgerelateerde medische problemen, sport(voeding) en gewichtsbeheersing.

Een goede samenwerking is van groot belang

Meer te weten komen over de partners van OneFysio?

  • Beroepsgroep fysiotherapeuten
  • Vlijtig Liesje Thuishulp Dordrecht, Papendrecht, Sliedrecht, Zwijndrecht en omstreken
  • DVA Dordrecht, Sliedrecht en Papendrecht
  • Voeding, Sliedrecht, Hardinxveld en omstreken

VL Real Estate B.V.

VL Real Estate de plek voor informatie over kantoorverhuur, garageboxverhuur en huur in een gezondheidscentrum in het centrum van Dordrecht. Met parkeerplaatsen op eigen terrein. Ook deze zijn te huur voor zowel particulieren als bedrijven.