Fysiotherapie in Papendrecht, Sliedrecht en Sliedrecht

Corné Vliegenthart

Mijn naam is Corné Vliegenthart, geboren en woonachtig in Dordrecht. Nadat ik mijn opleiding tot fysiotherapeut aan de Avans Hogeschool heb afgerond ben ik gaan werken in een particuliere fysiotherapiepraktijk in Dordrecht. Daarnaast ben ik werkzaam als fysiotherapeut in de (top)sportsector.

Uit opgedane ervaringen is op mij opgevallen dat eendimensionale fysiotherapie behandelingen vaak tekort schieten. Veel blessures die tijdens het sporten ontstaan hadden met een gedegen begeleiding voorkomen kunnen worden.
OneFysio|Fysiotherapie probeert juist op bovenstaande problematieken in te spelen. Zo wordt er samengewerkt met andere specialisten in o.a. Sliedrecht, Dordrecht en Papendrecht, maar zet OneFysio zich ook in bij sportverenigingen. Iedere sporter verdient toch een goede begeleiding?

OneFysio hecht veel waarde aan de effectiviteit en deskundigheid van de fysiotherapeut. Daarom worden wetenschappelijke ontwikkelingen op de voet gevolgd en heb ik in 2017 mijn diploma tot Manueeltherapeut behaald. De studie Master of Science Manuele Therapie zorgt voor een stukje extra 'know-how' in de praktijk.

Mijn interesses liggen dan ook bij wervelkolomgerelateerde klachten, zoals onder andere hoofdpijn, duizeligheid, nek-schouder-armpijn, lage rugpijn en heuppijn.
Daarnaast behoort het begeleiden van sporters en het revalideren van sportblessures tot mijn aandachtsgebieden. Hier kan ik mijn eigen sportervaringen en mijn kennis als fysiotherapeut zo goed mogelijk inzetten om zowel topsporters als recreatieve sporters zo goed mogelijk te begeleiden in hun weg naar herstel en het voorkomen van nieuwe blessures.

Bel voor een afspraak of voor meer informatie over OneFysio naar 0613131824